До Дня ЦЗ - готові!!!

8 квітня 2016 року в 7 класі була проведена виховна година на тему: «Засоби індивідуального захисту під час техногенних катастроф. Порядок інформування населення про екстремальні ситуації та порядок дій». Учні поглибили свої знання про надзвичайні ситуації, про їхні наслідки, а найголовніше, що вони детально ознайомилися із поняттям індивідуального захисту. Але перед цим мали змогу пригадати завдання служби ЦЗ, учні без вагань перерахували їх, а також дали відповідь на питання «Яке ж призначення ЦЗ?».

Наступним етапом роботи було теоретичне осмислення питання інформування населення у разі надзвичайних ситуацій, а також перегляд відео, у котрому яскраво показано шляхи передачі інформації. А ще, що дуже важливо, дізналися, що відповідні сигнали мають призначення, котрі школярі вже вивчили.

Робота в групах для опрацювання матеріалу про правила поведінки залежно від місця знаходження, кожна група впоралася із своїм завданням.

Як вже вам говорила, другим теоретичним питанням - було засоби індивідуального захисту. Діти дізналися про такі важливі факти як: засоби індивідуального захисту під час техногенних катастроф; які вони бувають.

Для закріплення матеріалу, переглянули відео урок «Як одягати захисний костюм». А найцікавішим моментом та великою несподіванкою було одягання протигазів. Детальну інформацію нам розповів учитель захисту вітчизни, Литвиненко І. М. Дякуємо вам за уроки майстерності.

Тож до дня ЦЗ 7 клас - готовий!

Здоров’я Вам та миру!

Класний керівник Полтавець Н. А.

/Files/images/IMG_6137.jpg /Files/images/IMG_6138.jpg /Files/images/IMG_6140.jpg /Files/images/IMG_6144.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 197

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.