Всеукраїнська українознавча гра «Соняшник-2016»

Соняшник – це сонечко на землі, котре радує нас красою та своїми промінцями. Саме така романтична назва у гри «Соняшник». Весна пора розквіту, відродження та пробудження. Тож усі учні та студенти України спробували відродити українську мову, культуру та традиції, показавши, що молодь цікавиться минулим, знає теперішнє та крокує у майбутнє.

3 березня 2016 року в Подорожненському НВК відбулася Всеукраїнська українознавча гра «Соняшник». Уже традиційно весною наш заклад бере участь у даній грі. Учні 2-11 класів перевірили свої знання, деякі діти багато років поспіль пишуть дану роботу, а в цьому році вони - випускники. Сподіваюся, що вступивши у вищі навчальні заклади, вони не забудуть про цю гру.

Школярі з нетерпінням чекали сьогоднішнього дня. А зранку можна було побачити дівчат у вишиванках та віночках, а хлопців у костюмах (вони виглядали як молоді науковці) і також у вишиванках. Тобто цей день, день гри, для них є святом.

Ось і дочекалися школярі миті, коли відкривали конверт із завданням та почали роздавати завдання, яке не тільки багате на різноманітні запитання та ребуси, а й на малюнки та логіку. Цього року зміст завдань здивував своєю різноплановістю та тематикою.

Роботи відправляємо завтра на перевірку та чекаємо на результати. Вірю в наших учнів.

Учитель української мови та літератури

Полтавець Н. А.

/Files/images/IMG_6002.JPG /Files/images/IMG_6014.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 228

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.