Відкриття дитячого садочка

Діти повинні жити у світі краси, гри, казки,

музики, малюнка, фантазії,творчості.

Василь Олександрович Сухомлинський


18 грудня 2015 року в Подорожненському НВК відбулося урочисте відкриття дитячого садочка. Поріг закладу переступили 20 дошкільнят. Цього дня діти та батьки чекали вже давно, тому що це знайомство з новими друзями, ігри, прогулянки тощо. Кожне маля мало таке гарне брання та зачіску, тому що у них сьогодні особливий день, діти сиділи на сцені, щоб їх могли побачити всі, тепер вони нові господарі школи. Дітлахи навіть не соромилися, наче вони зірки естради. І чомусь одразу згадується вислів Екзюпері «У світі є лише одна по-справжньому чарівна дитина і кожна мати ії знає». Дійсно для кожної матері її дитина найкраща, сьогодні вони це довели, показавши свою турботу, то про зовнішній вигляд, то про бантики, то про те як дитина сидить, тобто матусі хотіли, щоб їхні малеча були як янголятка.

Як прийнято, на свято дітлахів, запросили гостей, а це:

Сергій Твердовський, Шаповал О. І., отець Олексій, Кириченко В. В., Воропаєв В. В., методист РМК. За українською традицією гостей зустрічали з короваєм у знак поваги.

За словами Оскара Уайльда: «Кращий спосіб зробити дітей хорошими — це зробити їх щасливими». Тож запрошені прийшли не з пустими руками, а з подарунками, у дітей сяяли очі від нових іграшок. І як було видно, кортілося швидше погратися з ними.

Вдячністю дітей за подарунки були пісні та віршики, які вони так довго вчили та й виконали так майстерно. Їх зворушливі виступи подарували всім радість і посмішки.

Кожні двері мають чимось відмикатися, так ось Володимир Володимирович, голова села, вручив ключ від садочку директору навчально-виховного комплексу, Ковальову Г. В., тепер цей ключ несе у собі інформацію, знання, новизну тощо.

Запрошені гості офіційно перерізали стрічку, яка символізує відкриття нового садочка. Це символ віднови та кроку вперед.

А ще, що варто вам нагадати завтра 19 грудня, День святого Миколая, за традицією, у цей день батьки вночі кладуть дітям подарунки під подушки, зберігаючи у таємниці свою причетність до подарунків, для того, щоб діти вірили у чудо, звершуване святим Миколаєм і вчилися милосердя в святого. Тож напередодні цього свята до дітлахів завітав Миколайчик і подарував усім солодкий пакуночок (цукерочки). Це був ще однин сюрприз для дітлахів.

Тож подорожненські дошкільнятя будуть навчатися, розвиватися, радувати своїх батьків та вихователів кожної хвилини, кожного дня. Тим самим діти будуть вчити дорослих трьом речам : радіти без всякої причини, завжди знаходити собі заняття і наполягати на своєму. (Пауло Коельо)

Бажаємо вихователям натхнення, сил, добра та миру.

Нехай садочок наш квітне-процвітає, і тільки до щастя та добра спонукає.

Полтавець Н. А.

/Files/images/IMG_5613.jpg /Files/images/IMG_5635.jpg /Files/images/IMG_5646.jpg /Files/images/IMG_5668.jpg /Files/images/IMG_5679.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 354

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.