Маленька іскорка - велике полум'я шукає!

Маленька іскорка - велике полум'я шукає.

У рамках тижня протипожежної безпеки, 4 листопада 2015 року в 7 класі був проведений брейн-ринг «Пожежа – не гра!». Захід складався з 4 таймів, які містили різноманітні завдання як теоретичного плану, так і практичного. Але перед тим, як його розпочати, на дошці діти створили асоціативний кущ до слова ВОГОНЬ. Варіантів було безліч: це і сльози, печаль, сум, смерть, руїни, небезпека тощо. Це завдання розігріло учасників заходу та налаштувало на подальшу активну працю. У першій частині – теоретичній, учні демонстрували свої знання пожежної безпеки, засвоєнні протягом 7 років навчання. Діти пройшли цей тайм із швидкістю вогню, тобто не було такого питання, на яке вони не могли дати відповідь. Практична робота – це найважливіший момент у брейн-ринзі, тому що необхідно показати засвоєнні правила, не розгубитися та виконати все без помилок і вміло. Школярі настільки захопилися грою, що забули про змагання та нагороди. Час спливав дуже швидко. Можна сказати палка, вогняна гра добігала кінця.

І на завершення учні зробили висновки, що, якщо виникла пожежа - рахунок часу йде на секунди. І не має ні хвилини на сумніви та роздуми. Треба діяти швидко!

Хочу сказати від себе особисто, у житті трапляється різні ситуації. Але запам’ятайте! Ніколи не панікуйте. Перший вогонь можна залити склянкою води. Другий – відром води, а до третього вогню треба викликати пожежників, бо сам не впораєшся.

/Files/images/IMG_5430.jpg

/Files/images/IMG_4524.JPG

/Files/images/uQpdaJI2zHs.jpg

Будьте обережними та пам'ятайте про безпеку

з вогнем!!!

Класний керівник Полтавець Н. А.

Кiлькiсть переглядiв: 266

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.