День знань у 7 класі!

Мерщій дзвени, дзвінок,

Ми тебе зачекалися.
Адже на перший наш урок
Рік ми збиралися.

Промайнуло тепле літечко, почало опадати листячко та слід збиратися до школи. Це, мабуть, найулюбленіший момент кожної дитини, тому що матуся придбає новий портфель, щоденник, зошити і ще дуже багацько новинок.

Уже 7 клас? Наче недавно це були п’ятикласники, котрі боялися зустрічі з новим класним керівником. За літо діти підросли, стали ще розумнішими, тому що кожен учень нашого класу полюбляє читати енциклопедії та вивчати навколишній світ.

Усі школярі прийшли з квітами до свіже-пофарбованої кімнати, роздивляючись нові плакати та стіннівки. Сівши за свої парти, діти зосередилися на 1 уроці, темою якого була: «Ми-єдина нація, твої діти ми, Україно!». Розпочалася розмова з визначення слова Батьківщина, кожен учень розтлумачив це поняття, а також сказав, чому Україна – це їх рідний край. Наступним кроком була декламація поезії про Вкраїну рідну, розчулилися й батьки після почутого, навіть приєдналися до бесіди та аналізу почутого.

Найхвилюючим моментом на уроці, звичайно, була розмова про сучасну війну на Україні та спогади про загиблих. Згадали про односельця, Михайла Плюща, котрий навчався в нашій школі та віддав своє життя за Батьківщину. Вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Семикласники дізналися багато цікавої інформації про Україну, наприклад:

· які моря омивають країну;

· кількість населення держави;

· скільки треба долати кілометрів щодня, щоб пройти пішки простір України (90 днів, щодня проходити по 30 км);

· тощо.

А також проведені були такі конкурси:

· мовознавчий;

· «Дерево мудрості»;

· вікторина.

По завершенню уроку, діти мали змогу переглянути презентацію «Ми-єдина нація», а також красиве відео про Україну. Тим самим побувати по всіх обласних містах держави за 15 хвилин. А на останок отримали солодке морозиво, яке подарували всім школярам наші спонсори, хочемо подякувати їм від щирого серця!

Сьогодні твоє свято: ти відкриваєшь для себе яскравий і великий світ знань!

Бажаю тобі успіхів на цьому шляху та неймовірних відкриттів!

З Днем знань!

/Files/images/DSCN2419.jpg

Класний керівник 7 класу Полтавець Ніна Андріївна

Кiлькiсть переглядiв: 251

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.