Повернутися до звичайного режиму

День туризму

27 вересня – Міжнародний день туризму. Відзначення цього дня є свідченням прагнення людини до загартування, розвитку витривалості, сили, спритності, виховання мужності, наполегливості, колективізму, дисциплінованості. Тож весь педагогічний колктив та учні Подорожненської ЗШ І – ІІІ ступенів не залишились осторонь і вирушили в туристичний похід до села Нагірне.

/Files/images/DSCN9324.jpg

З найдавніших часів люди вирушали в подорожі з метою пізнання світуйвідкриттяновихтериторій,зторгівельними,дипломатичними,військовими,релігійними та іншими місіями.

/Files/images/DSCN9339.jpg

Всесвітній день туризму затверджений Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристичної організації в 1979 році в іспанському місті Торремоліно. Метою свята є пропаганда туризму,висвітлення його внеску в економіку світової громади,розвитку зв’язку між народами різних країн.

/Files/images/DSCN9385.jpg

Але перед нелегкою подорожжю, був проведений інструктаж з БЖД та лінійка, де директор школи Ковальов Г.В. та вчитель фізичного виховання привітали всіх учнів із святом, та дали слова настанови.

/Files/images/DSCN9377.jpg

Шлях був неблизький, але дух колективу підтримував усіх. «Туристи» нашої школи показали свою витривалість та пристосованість до різних ситуацій, які траплялися дорогою до місця призначення.

Школярі мали змогу не тільки насолоджуватися краєвидами, а спробувати себе у ролі справжніх туристів. Були проведені конкурсні програми, а це: втановлення та складання палатки (директор школи Ковальов Г.В.), медична допомога (медсестра Лавріненко Л.І.), стрільба з "воздушки", орієнтування на місцевості (учитель географії Косенко Л.В.), рухливі спортивні ігри (учитель фізичної культури Литвиненко І.М. ) тощо. Кмітливість та логічне мислення допомогли перемогти у туристичних вікторинах та конкурсах.

А найсмачнішим моментом дня було??? Як ви вже здогадалися – це польова каша! Запікання картоплі! Обідали всі гуртом серед лісу, що придало цьому процесу якогось романтичного присмаку.

/Files/images/IMG_4365.JPG

Дякуємо нашим організатором цього чудового свята!!! Будьте здорові тілом і душею!!!

Кiлькiсть переглядiв: 152

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.