Новорічне свято!

27 грудня 2013 року у Подорожненській ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося новорічне свято, яке повернуло нас у роки, коли ми були ще дітьми, які вірили, що у новорічну ніч всі мрії здійсняться, що старенький дід Мороз принесе подаруночок у своєму великому червоному мішечку. Так ось, у нашій школі діти досі дотримуються всіх новорічних традицій. Завітавши на свято, діти та гості потрапили до казкової країни. Їх на порозі зустріла Фея (учениця 11 класу Зруйнована Світлана), яка привітала всіх з наступаючим Новим роком та передала свої права на святі Діду Морозу (учень 9 класу Корж Максим) та Снігуроньці (учениця 11 класу Пересунько Олена). Вони завітали до нас із музичної неймовірної країни Рок-н-ролу. Дід Мороз із Снігуронькою за допомогою рухливих ігор, конкурсів познайомилися з молодшими школярами та їх батьками.

Свято мало чарівну новорічну назву: «Скоро-скоро на поріг прийде свято – Новий рік», у якому брали участь учні 1-5 класів, які подарували нам посмішку та гарний настрій, а також номери: елегантний танок «Вальс» від учнів 2 класу, східні танці від учениць 3 класу, казкова сценка «Рукавичка» - учні 1 класу, які вразили своїми акторськими здібностями й костюмами, а також новорічні пісні від учнів 3 і 4 класів, у нашій школі навчаються майбутні артисти, актори та добрі люди. Вразили своїм запальним танком учні 5 класу, які розвеселили та запросили до танців усіх присутніх. Діти продекламували вірші на новорічну тематику, за що Дід Мороз подарував їм цукерки, були проведені різноманітні ігри, конкурси, а також хороводи навколо ялинки.

Усі присутні в залі були здивовані артистизмом «п’ятирічок», учнів підготовчого класу. Вони були вбрані в різноманітні костюми, а також продемонстрували вміння виступати на сцені, в їх очах не було видно страху, а, навпаки, очі горіли від захоплення.

Зустріч із Дідом Морозом та Снігуронькою діти та гості запам’ятали на все життя!

Кiлькiсть переглядiв: 258

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.