8 клас за здоровий спосіб життя

Хто попереджений - той захищений

Саме під таким гаслом пройшла виховна година у 8 класі. Цей тиждень у школі був присвячений здоровому способу життя, викорінили всі погані звички: нераціональний режим дня, життя без спорту, шкідлива їжа, тощо. Хлопці люблять такі тижні, тому що кожного разу дивуємося статистиці даних. Цього разу переглянули такі відеоролики:

· 14 фактів про сновидіння та вплив здорового сну на здоров’я людини;

· 14 фактів про здоров’я людини та стимул до здорового способу життя;

· ТОП - 5 найцікавіших фактів про здоров'я та здоровий спосіб життя;

· Ні палінню!;

· Вплив алкоголю на здоров’я людини!

Вкотре стверджую, що краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Шокуючі відео розповіли школярам про негативні факти , які не приховаєш від свого організму, які впливають на людину таким чином, що вона втрачає найголовніше – ЗДОРОВ'Я.

Улюбленими стали ТОП-5 найцікавіших фактів, хлопці завжди дізнаються щось новеньке.

Новеньким для всіх було онлайнове анкетування в мережі Інтернет про «Ваш стан здоров’я». Учні пройшли його дуже вдало, кожен веде активний, здоровий спосіб життя.

Наступна наша зустріч була присвячена практичним завданням. Ми провели бесіду з переглядом презентації про «Травматизм. Первинна і вторинна профілактика. Перша допомога». Ці правила люди мають знати, як табличку множення. Так ось і ми разом із учнями вкотре повторювали їх. Як говорять «Повторення – мати науки, навчання». Ніколи не буває зайвим перегляд життєво важливого матеріалу.

Пам’ятайте, що здоров’я – головне багатство.

/Files/images/1/IMG_20170203_121142.jpg /Files/images/2/IMG_20170203_121211.jpg /Files/images/2/IMG_20170203_121450.jpg /Files/images/2/IMG_20170203_132458.jpg

Класний керівник Полтавець Н. А.

Кiлькiсть переглядiв: 466

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.