Повернутися до звичайного режиму

Свято 1 вересня!

Школа – це наша рідна домівка!

Ось і настав ранок 1 вересня! Так школярам не хотілося розлучатися із теплим сонячним літечком, але ж для всіх у цей день лунає перший дзвоник, який кличе до навчання.

Сьогодні усі стежки та дороги ведуть до школи, бо там свято пречудове, яке манить всіх із дому. Он десь йде вперше у житті навчатись малеча, очі ще сонні, та й букет квітів більший за нього, цей день - його свято. Кожного року випускники залишають після себе нову зміну, нових учнів. Цьогоріч їх 12, і вони такі гарненькі, такі маленькі, а також розумненькі.

Ось і зібралися усі присутні біля школи та із нетерпінням чекають на початок свята. На сцені гарні ведучі, дирекція школи, а також наші гості, котрі ніколи не забувають про дітей. До нас на свято завітали: голова Подорожненської сільської ради, Воропаєв В. В., голова районної ради, Домбровський Р.В., депутат районної ради, Медяник О. Г., заступник директора СФГ «Гвіса», Грушка С.В., представник компанії «ВК і К», котрі привітали школярів, учителів та батьків зі святом та побажали високих здобутків у навчанні, міцного здоров’я та миру, а також приємними були подарунки, котрі отримали учні.

Не можна забувати і про наших одинадцятикласників, їх у нас 5 і це відважні та розумні хлопці. Як вони сказали, що ще й досі не розуміють того, що це вже останній рік їхнього навчання у школі. Побажаємо їм сил, які дуже знадобляться, тому що це, наголошую і повторююся, важкий рік.

Цей день залишиться у спогадах школярів на все життя. Хтось буде згадувати рідні класи та коридори, хтось учителів, хтось подвір’я, а хтось оті всі кумедні ситуації.

Усім школярам побажаю міцного здоров’я та нових звершень у навчанні.

Учитель української мови та літератури

Полтавець Н.А.

/Files/images/1/DSCN0005.jpg

/Files/images/1/DSCN0001.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 354

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.