Повернутися до звичайного режиму

8 клас за безпеку руху)))

Ось і розпочався новий навчальний рік, тепер діти продовжать свої мандри у країні Знань. Ще раз привітаємо всіх із осіннім святом та побажаємо успіхів і нових звершень.

Але мова не про те. Із першого дня навчання стартував місячник «Правил дорожнього руху». Тож сьогодні, 6 вересня 2016 року, вже у 8 класі, пройшов тренінг «Молоде покоління за безпеку руху». Учні задумалися над таким питанням «Хто з учасників дорожнього руху найбільше ризикує отримати травму: пішохід, велосипедист чи пасажир?», і як завжди думки розділилися, але за статистикою це пасажир, зокрема легкового автомобілю. Але варто бути всім обережними на дорозі. Це запитання було лише розминкою. Далі учні продовжили роботу під гаслом «Треба знати, щоб жити!!!», людина, яка не володіє інформацією, просто лінується та втрачає все на світі.

Інформаційна хвилинка дослідників розповіла всім про дані, які знає не кожний, а це час виходу наказу про правила дорожнього руху, заслухали статистику аварій, замислилися над складанням пам’ятки для учнів, а також спробували себе у ролі регулювальника. Розглянули всі можливі ситуації, які можуть статися на дорозі та, не дай Бог, якщо трапиться лихо, як треба поводитися та які дії слід виконувати.

Будьте обережними на дорозі!!!

Класний керівник 8 класу Полтавець Н. А.

/Files/images/1/IMG_20160906_091751.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 319

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.