Зустріч із минулим!!!

Зустріч із минулим!!!

Сьогодні, 14 червня 2016 року, сучасне покоління зустрілося із минулим. Ще на самому порозі краєзнавчого музею м.Світловодська вихованці відчули подих минувшини. Цей подих був настільки вражаючим, що діти не могли втриматися, щоб швиденько все роздивитися та потримати у руках старовинні речі.

Діти побачили скелет мамонта, дізналися про історію затоплених міст та селищ, речі військових, які були знайдені після ІІ Світової війни, макет м.Світловодська, український національний одяг (навіть його приміряли), розглянули виставку вишитих картин Галини Чемадури і багато-багато іншого. А найголовніше наші вихованці доторкнулися до руки, яка виконує усі бажання. А також написали до книги побажань слова вдячності за те, що не байдужі до старовини. Побувавши тут, пригадала художній фільм «Ніч у музеї», так ось там усі експонати вночі прокидалися і починали жити своїм музейним життям. Так, мабуть, і в нашому музеї таке відбувається))))

Завітали також до Центру військово-патріотичного виховання, побачили стільки цікавих виробів, і вони всі зроблені дітьми. Наші вихованці забажали відвідувати гуртки цього закладу, щоб навчитися також майструвати різноманітні гвинтокрили, автівки тощо.

День видався насиченим. До завтра…

/Files/images/1/IMG_6383.jpg /Files/images/1/IMG_6390.jpg /Files/images/1/IMG_6400.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 320

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.