День вишиванки

Україна вишита у серці!!!

8 червня у таборі «Сонячний» Подорожненського НВК відбувся найважливіший день ВИШИВАНКИ. Діти готувалися до цього дня ретельно, тому що їм необхідно було показати українське вбрання, підготувати гарну декламацію патріотичних поезій, заспівати Державний Гімн України.

Хотілося б зазначити, що наскільки гарна українська вишиванка, і вона личить кожному. А ще скільки вона несе позитивної енергетики, тому що кольори на ній лише яскраві, світлі, а малюнки найдобріші.

А ще наш заклад прийняв естафету у конкурсі «Free Ukraine 25» від Світловодської загальноосвітньої школи № 1. Ми із радістю та без вагань погодилися. Тож сьогодні заспівали гімн: учні, вихованці садочка, випускники, вчителі. Тим самим поєдналися наші серця. А також англомовна група заспівала гімн англійською мовою, нехай усі країни відчують ті емоції, котрі сполихають у наших серцях і душах.

Вчителі розповіли по стовпчику вірш Віктора Баранова «Я запитую в себе, питаю у вас, у людей…», який є зараз дуже актуальний, раджу і вам прочитати та розкодувати його рядки.

День видався дуже насиченим, ми відчули як це бути актором!!! Це також дуже важка робота.

А завтра у нас ще цікавіший день – День Туризму.

Кiлькiсть переглядiв: 367

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.