Останній дзвоник 2016!!!

Останній дзвоник школи –

перший дзвоник дорослого життя.

(Гарун Агацарскій)

Сьогодні особливий день для кожного. Навіть сама природа пройнялася святом Останнього дзвоника. 27 травня 2016 року школярі Подорожненського НВК в останнє зібралися разом у цьому навчальному році. Учні вбрані у вишиванки, дівчатка вдягли бантики, хлопці костюми та краватки, усі елегантні та стильні. Учителі також після напруженого року прийшли на свято із гарним настроєм, на обличчях - посмішки, від виконаної роботи протягом року. Погледіти на своїх дітей (уже доросліших на рік) прийшли їхні рідні, цей день для них також свято. І це ще не всі гості. До нас завітали: заступник голови Світловодської районної ради Похілов Володимир Олексійович, представник СФГ "Гвіса" Кушніренко І.М., секретар сільської ради Волкова Вікторія Миколаївна, котрі за традицією прийшли з подарунками для дітей. А також представники компанії «ВК і К», Музальова Юлія, вкотре нагородили кращих із найкращих. Серед учнів премію отримали: Стеценко Іван, учень 4 класу, Баняс Тетяна, учениця 8 класу та Андреєв Павло, учень 11 класу (наш медаліст, наша гордість). Вітаємо їх із першими досягненнями. А також хотілося б привітати найкращого вчителя року – Сиромят Тетяну Петрівну з приємною нагородою. Залишайтеся такою ж активною, позитивною та креативною!

За традицією це свято виключно для одинадцятикласників, котрі більше вже не будуть відвідувати шкільні уроки, заходи тощо. Уся школа плакала, проводжаючи їх у доросле життя. Для того, щоб їхня дорога була без перешкод, випускники ставали на підкову. Отримували найщиріші побажання від інших школярів, батьків та вчителів.

Цей день промайнув дуже швидко для всіх, але запам’ятається флешмоб учнів нашого закладу для гостей, котрий показав нашу єдність та вміння бути одностайними. Не можливо передати ті емоції, які відчув під час флешмобу, тому що по всьому тілу пішла така енергетика, що не порівняєш її ні з чим іншим.

Ще б трохи й забула вам розповісти про нестандартну передачу дзвінка, який уособлював у собі останні хвили у школі, які проведуть наші випускники. Так ось, дзвеніли вчителі та батьки передаючи його одне одному. Та стояли вони не шеренгою, а у вигляді ключа журавлів, які відлітають у далекі незвідані країни. А слова братиків та сестричок випускників були настільки зворушливими, що весь зал почав плакати від щастя!

Наші джентельмени-випускники передали правління своїм наступникам, вважаючи їх гідними послідовниками джентльменства!

Хочу розповісти ще одну чудову новину, яку ми дізналися вчора, наші медалісти Андреєв Павло та Погребянк Олександр підтвердили свої золоті медалі, отримавши по 11 балів із української мови (ЗНО) та по 10 балів із математики (ЗНО). Ми пишаємося вами.

Увесь колектив бажає всих благ випускникам, а найголовніше на даному етапі – це вступити у вищі навчальні заклади.

Ось і пролунав останній дзвоник, а учнів перехідних класів чекаємо у понеділок о 8 годині у таборі відпочинку.

/Files/images/1/IMG_6281.jpg

/Files/images/1/IMG_6293.jpg /Files/images/1/IMG_6299.jpg /Files/images/1/IMG_6301.jpg /Files/images/1/IMG_6306.jpg /Files/images/1/IMG_6319.jpg/Files/images/1/IMG_6337.jpg/Files/images/1/IMG_6350.jpg /Files/images/1/IMG_6354.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 181

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.