Мала академія наук Світловодського району

Теорія без практики - мертва,

практика без теорії - сліпа.

В. Зубков


26 лютого 2016 року на базі Подорожненського НВК відбулося засідання Малої академії наук (далі МАН) Світловодського району. На заході були присутні члени журі: завідувач РМК, Дьякова О. С. і методист РМК, Лазаревич Т. О..

Його мета – живе спілкування слухачів майбутніх науковців, безпосередня передача досвіду. Кожна школа має свій профіль, тобто предмет, який вона ґрунтовно вивчає, а також робить наукове дослідження, проект. Це дуже відповідальна робота, тому що це не просто реферат, а ціла курсова робота або навіть дипломна, де учні використовували пошуковий, аналітичний, науковий, дослідницький методи. Але переглянувши результати та надбання кожної групи, а це робота учня та вчителя, можна вас затвердити, що вона виконана на відмінно. Кожний представлений проект має практичне значення, яке полягає в тому, що результати даного дослідження можуть бути застосовані на уроках, для написання курсових та дипломних робіт, а також, навіть, у житті (побуті).

МАН – це новий досвід Світловодського району у навчанні, у проведенні таких зустрічей МАН формує досвід плідного спілкування, в якому народжуються перспективні ідеї для творчих досліджень.

Кiлькiсть переглядiв: 267

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.