Свято "День знань"

Школа! Школа! Це будні і свято.

Це уроки цікаві й весь світ!
Рідна школа — це друзів багато.
Це дитинства і юності цвіт!

На шкільному подвір’ї зібралися учні та їх батьки, рідні. Звучать мелодії пісень знайомих для всіх ще з дитинства. Кожен із присутніх згадує свої шкільні роки, сумуючи та заздрячи учням, тому що роки навчання – найкращі, найщасливіші. О 9 годині прозвучали фанфари, сповіщаючи про початок святкової лінійки присвяченої Дню знань.

Слова привітання від ведучих захопили з першого моменту, тому що вони пронизані святковістю, теплом та любов’ю. Промова заступника директора з виховної роботи, Косенко Л. В., надихнула всіх присутніх до навчання, а також налаштувала на позитивний лад та емоції.

Сьогодні шкільне подвір’я перетворилося в аеродром, із якого вирушає незвичайний літак. А також розпочалася посадка на літак зі станції «КАНІКУЛИ» до станції «НАВЧАННЯ». Пасажири, які летять першим класом – це наші малята – первачки, а поведе їх у цікавий світ знань – перша вчителька – Роспасієнко Л. І.

Цей день є особливим також для наших найстарших представників країни знань - одинадцятикласників та їхнього милого, дорогого, неповторного класного керівника, Шерстюк В. В. Вразили нас випускники своїм вбранням, а це була шкільна форма та вишиванки. Які ж вони вродливі, щасливі, молоді, енергійні, просто кажучи - наші учні.

Не можна було не згадати про випускників 2-ої ступені – учні 9 класу з їхнім класним керівником, Сергієнко Г. К.

Найхвилюючим та болючим моментом було вшанування пам’яті тих людей, хто звеличив нашу землю. Тих, завдяки кому наше життя зігріте сонячним світлом і мирним небом над головою. Право покласти квіти до меморіальної дошки нашого односельця, випускника школи Плюща Михайла, який загинув в АТО надане учням 11 класу. Очі кожного присутнього налилися слізьми та емоції переповнювали душі.

Ось і надійшла черга до пасажирів VIP-пасажирів, слово для привітання учнів із початком навчального року надається директору школи, Ковальову Г. В., котрий вручив похвальні листи школярам, котрі мали в минулому році високі досягнення у навчанні. Привітав батьків та учнів, побажав сил, натхнення, миру та спокою.

А VIP-пасажири продовжують прибувати. Голова Подорожненської сільської ради, Воропаєв В. В., привітав педагогічний колектив, учнів та батьків, побажавши здоров’я, сил, успіхів у навчанні.

VIP-пасажир, заступник голови районної ради, Пруднікова Наталія Анатоліївна, зарядила всіх своїм теплом та позитивом, побажавши злетів та успіхів, спокою та сил.

Ніколи не забувають нашу країну Знань VIP-пасажири СФГ «Грушка», представник котрого, Кушніренко Іван Миколайович, від щирого серця вітав усіх присутніх зі святом та сказав слова напуття, які кожен взяв із собою.

VIP-пасажир, представник компанії «ВК і К», Терещенко В’ячеслав Сергійович, розповів усім про новий конкурс «Найкращий учень школи, району», котрий отримає допомогу від компанії. Тож діти вже розпочали боротися за це звання, бо всі вони цього варті.

Президент благодійного фонду «Милосердя», Бут Наталія Миколаївна не тільки привітала учнів зі святом, ще принесла подаруночки для пасажирів Першого класу, котрі були на сьомому небі від щастя.

Дякуємо Вам за доброту! Немає меж нашої вдячності!

Вітали всіх присутніх зі святом наші одинадцятикласники, а також згадували свої минувші 10 років у школі, видно було, що їм сумно, що залишився лише 1 рік. Не сумуйте! Школа та педагогічний колектив завжди вам допоможуть та приймуть у рідних стінах.

Найнеочікуваним моментом для всіх стало куштування каші першокласниками їм у цьому допомагали учні 11 класу, символічний процес у житті малят, скільки їм ще доведеться вчитися, здобувати знання, мудрість і силу.

А сюрпризи для першокласників не закінчилися, тому що 11 клас також приготував подаруночки, які будуть допомагати їм у подальшому навчанні. Цю подорож вони запам’ятають назавжди.

Не можливо передати словами емоції та враження присутніх, треба лише побувати на святі в нашій школі, для того, щоб відчути ту енергію.

Ось і найголовніший момент святкової лінійки – це перший дзвоник, для когось він був перший у житті, право сповістити про початок нового 2015-2016 н. р. було надане учню 11 класу, Погребняку Олександру та учениці 1 класу, Семеновій Вероніці. На перший урок учні 11 і 1 класів пройшли за українською традицією під рушниками, котрі вишивали на щастя їх матусі та бабусі.

Нехай рік буде щасливим для кожного з вас!

/Files/images/DSCN2345.jpg /Files/images/DSCN2362.jpg /Files/images/DSCN2368.jpg /Files/images/DSCN2371.jpg /Files/images/DSCN2396.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 286

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.